TASTY AMERICAN BBQ & STREETFOOD! CATCH THEM! BEFORE THEY GET MASSIVE!

 

"TELL THE BLOCK WE`RE COMING!"    

LEUKE CONCEPTEN VOOR IEDERE GELEGENHEID

Barnwedding 7-7-17, Bas & Marloes

Op vrijdag 7 juli 2017 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven!

Omdat we een thema-bruiloft hadden, barn-wedding, zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor het eten. Al gauw kwamen we terecht bij Fooddealer Foodtruck. Tot onze grote verrassing konden we niet alleen de Foodtruck huren, maar ook licht, geluid, koelingen, aankleding en personeel. Het was compleet!  Alles was mogelijk, maar dan ook echt alles! Rob denkt met je mee, en als hij iets nog niet had, bood hij aan om het alsnog te regelen. Op de dag zelf was alles PERFECT voor elkaar. Alles zoals besproken en het eten was geweldig! Veel van onze gasten zijn echte Bourgondiërs en houden van goed eten. We hebben niets anders dan lovende reacties gehoord. Het vlees, de maïskolven, de salades, pulled chicken, de koffie en poffertjes van de Kofferbakker, de warme en koude hapjes, om je vingers bij af te likken!  Al wij weer een groot feest gaan vieren, dan weten we deze geweldige cateraars weer te vinden!

 

Open dag Nanomi 2017, Belinda

We hadden geen betere keus kunnen maken! De heerlijkste tapas, en mega lekkere hamburgers! Gezellige mensen in de Food Truck. Onze open dag was geslaagd, mede dankzij het overheerlijke eten. jullie hebben moeten buffelen in de verzengende hitte. Die dag was het 35C in Oldenzaal. Respect, lieve mensen!

Ik hoop jullie weer eens tegen te komen ergens :)

 

Verjaardag Ria & Berry

Feest, grote groep,laat de mannen van Food Dealer Food Truck een super bbque verzorgen: SCHOT IN DE ROOS!

Bedankt, mede daardoor was de avond helemaal geslaagd.

 

Ook mochten wij in verleden voor deze klanten werken:

Audi AG, Provincie Drenthe, Windesheim Hogeschool, Volker Stevin, Brandweer Zuid-West Drenthe, FrieslandCampina, Rinsma Fashion Gorredijk, ToetToetFood, Barry Callebaut AG, IKEA B.V., Kranendonk Vastgoed, KNMV en nog vele anderen...

Je kunt onze truck natuurlijk ook huren voor je feest of je evenement! Laat ons je plannen weten via ons contactformulier of via de email info@fooddealer.nl

Franchising behoort ook tot de mogelijkheden, heb je een goed concept of evenement en je wilt er zelf iets mee verdienen? Neem dan contact met ons op en we bekijken gezamelijk de mogelijkheden.

We zijn altijd geintereseerd in nieuwe sta-plaatsen of evenementen waar onze concepten goed in passen. Laat het ons weten via de  mail: info@fooddealer.nl

HUUR ONZE TRUCK VOOR JE FEEST OF EVENEMENT!

BURGER TRUCK STOP!

"All you can eat" met de heerlijkste burgers, hotdogs, mac&cheese, quesadillas en noem maar op! Dat klinkt toch fantastisch! Ideaal voor elk feest! Please, let us make you an offer?

 

TRUCKING BBQ

Om je vingers bij af te likken! "Pulled Chicken" met avocado en mango, heerlijke "Picanha" en de sappigste "Pulled Pork", daarnaast nog een rij aan bijlages, informeer naar de mogelijkheden!

 

 

REFERENTIES

 

All rights reserved by www.fooddealer.nl // eventfull 2018 ®